Çayırdere Ortaokulu

Vizyon: Atatürk´ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürütmek ve ülkemizde örnek gösterilen kurumlar arasında yer almaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin kişisel potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim-öğretim ortamı sunarak ‘dünya insanı’ yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.00-14.40
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKULDA GÖREVLİ ÖĞRETMENLER MİNÜBÜS SERVİSİYLE OKULA GİDİP GELMEKTEDİR.OKUL KÖY MERKEZİNDE OLDUĞUNDAN ÖĞRENCİLER İÇİN SERVİSE GEREK YOKTUR.ÖĞRENCİLERİN TAMAMI KÖYDE İKAMET ETMEKTEDİRLER.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cayirdereortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇAYIRDERE KÖYÜ ERGANİ/DİYARBAKIR

Öğretim Şekli :TAM ÖĞRETİM( NORMAL EĞİTİM)

Yerleşim Yeri - ÇAYIRDERE KÖYÜ

Adres - ÇAYIRDERE KÖYÜ ERGANİ/DİYARBAKIR

Ulaşım ÖĞRETMEN SERVİSİ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 18 KM İL MERKEZİNE 80 OLUP ULAŞIM KONUSUNDA HERHANGİ BİR SORUN YAŞANMAMAKTADIR. AYRICA KÖY SERVİSLERİ YOĞUN BİR ŞEKİLDE GİDİP GELMEKTE OLUP ERGANİ- ÇERMİK ARASI DOLMUŞLARI VE BELEDİYE ARAÇLARINDAN DA YARARLANILMAKTADIR.